Këshilla Falas

Federal City Associates, Inc., nuk do të kërkojë ose do të përpiqet të mbledhë asnjë tarifë nga ata që mund t'i përdorin këto artikuj për avantazhin ose disavantazhin e tyre. Gjithashtu, organizata nuk përkrah në asnjë mënyrë artikujt e paraqitur në këtë dokument se i përkasin vetëm vetes. As FCA nuk siguron që kushdo që ndjek këto koncepte do të bëhet automatikisht i suksesshëm. Federal City Associates, Inc., inkurajon lexuesit e këtij materiali që ta përdorin pozitivisht sa më shumë që të jetë e mundur, si ligjërisht ashtu edhe etikisht, për të mirën e tyre dhe të gjithë shoqërisë. Dhe FCA nxit të gjithë dhe këdo që ndeshet me këto koncepte të shkruara të ndajë ndikimin e tyre me sa më shumë njerëz të jetë e mundur.

Federal City Associates, established by decorated Vietnam War veterans, is a non-profit organization that stands as a beacon of hope for veterans and economically distressed individuals. Committed to service and making a difference, we aim to provide resources and support, empowering these individuals to rise above their challenges, and succeed.